Au fost gasite 20 articole pentru tagul "licenta"
07/05/2012

Poli Timişoara NU va promova în Liga 1 » "Retragem dosarul de licenţiere!"

Patronul lui Poli a oferit un răspuns clar fanilor care mai aveau speranţe că Timişoara va juca în Liga I.

30/03/2012

Apelul lui Robu: Bănăţeni, ajutaţi Poli cu bani în ultimul ceas!

Senatorul Nicolae Robu a făcut astăzi un apel disperat la oricine este dispus să ajute Poli, aflat în mare pericol de a nu primi licenţa pentru Liga 1. Liberal invită bănăţenii să ajute clubul cu bani.

13/03/2012

Timpul trece, iar suporterii sunt fierţi la foc mic. "E panică din cauza licenţei"

După câteva luni în care fiecare l-a așteptat pe celălalt, autoritățile au fost puse față în față cu șefii de la Poli Timișoara, întâlnire mediată de Druckeria - Asociaţia Suporterilor Timişoreni. Culmea, cei care s-au zbătut cel mai mult se văd puși în situația de-a fi ignorați prin lipsa de reacție a autorităților locale și județene care încă nu au găsit calea de-a rezolva problema alb-violetă.

08/03/2012

Cu gândul la licenţă, poliştii au împărţit flori de 8 Martie

Au venit, au împărţit mărţişoare, au mâncat câte ceva şi s-au întors la treaba lor. Cu gândul la situaţia echipei, alb-violeţii încearcă să se concentreze şi la fotbal.

06/03/2012

Ostaficiuc: Negociem, doar cu licenţa pe masă. Iancu: licenţa o luăm împreună sau deloc

S-au întâlnit vreme de vreo trei ore, la insistenţele suporterilor, dar nu au rezolvat nimic. Liderul CJ Timiş spune că aşteaptă ca Marian Iancu să rezolve din punct de vedere financiar problema licenţei în timp ce boss-ul de pe Bega pune piciorul în prag şi spune că şi această problemă se va rezolva împreună cu autorităţile.

06/03/2012

Iancu, neîncrezător înainte de întîlnirea decisivă de azi: "Nu cred că mai luăm licenţa"

Patronul timişorenilor este circumspect înainte de întîlnirea de astăzi cu oficialităţile Timişoarei

01/03/2012

Timpul trece, negocierile se amână. Autorităţile se întâlnesc cu Iancu doar săptămâna viitoare

Mult aşteptata întâlnire dintre liderii politici din Timiş şi Marian Iancu se va mai amâna câteva zile. Deşi propunerea iniţială fusese pentru joi, iar apoi s-a stabilit ziua de sâmbătă, discuţiile vor începe, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

23/02/2012

Au forţa autorităţile să ţină Poli? "Cred că o putem duce în prima ligă"

Liderii partidelor politice aflate la conducerea judeţului au decis, miercuri, să meargă pe varianta preluării totale a clubului-fanion al Banatului. Constantin Ostaficiuc a fost împuternicit să convoace o întâlnire cu Marian Iancu, pentru a se discuta pe marginea acestei variante.

21/02/2012

Vezi de câţi bani are nevoie Poli, urgent, pentru a lua licenţa

Marian Iancu a făcut unele precizări în ceea ce privește datele ce au reieșit din auditul efectuat de KPMG la club, în luna ianuarie. Președintele C.A. infirmă faptul că suma datoriilor societății se ridică la 10.2 milioane de euro și precizează că, în procesul de licențiere, ar putea conta „doar” 2.7 milioane, de care clubul ar trebui să facă rost cât mai urgent.

17/02/2012

Licenţa e departe de Poli... Scenariul ligii secunde şi din următorul sezon pare plauzibil

Nicolae Robu e sceptic în ceea ce privește asocierea dintre Poli și autoritățile locale. Rectorul UPT e de părere că lucrurile se tergiversează mult prea mult pentru a se putea lua o decizie în timp util.

08/02/2012

Poli, tot mai departe de Liga I. Probleme mari cu auditul

Săptămâna trecută consilierul judeţean Viorel Sasca (PNŢCD) declara că are îndoilei majore în privinţa rezultatului auditului efectuat la clubul Poli. Astăzi, acesta a spus că i s-au confirmat temerile, iar firma KPMG nu îşi asumă răspunderea pentru rezultate.

16/01/2012

Reunire cu feţe noi la Poli Timişoara

Alb-violeţii s-au reunit astăzi la baza d ela stadionul Dan Păltinişanu. La prima şedinţă de pregătire a anului au participat şi cele două achiziţii ale iernii, Rover Cârstea şi George Petcuţ.

16/01/2012

Chivorchian, la reunire: "Dacă nu vom găsi resurse, nu vom lua licenţa"

Gheorghe Chivorchian a vorbit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, de situaţia clubului, una deloc dătătoare de speranţe în momentul de faţă. Preşedintele polist a făcut referire şi la jucătorii aflaţi pe picior de plecare, dar şi despre posibilele noi achiziţii din această iarnă.

08/12/2011

Noile condiţii de licenţiere » Cluburile trebuie să angajeze un suporter!

Casa Fotbalului, respectiv sala de şedinţe „Nicolae Dobrin” a găzduit luni un seminar cu ocazia căruia grupările de Liga 1 şi Liga a 2-a au aflat ce au de făcut pentru a obţine licenţa de funcţionare în sezonul 2011-2012.

Răzvan Tunaru: „Nici chiar TAS-ul nu poate da licenţe celor care nu le-au obţinut în România!”

Directorul general al clubului CS Mioveni, Răzvan Tunaru este convins că echipa va juca în Liga I şi anunţă transferuri spectaculoase.

S-au bucurat degeaba! FC Bihor nu a primit licenţa pentru Liga I

Clubul FC Bihor, care a promovat în Liga I la finalul campionatului recent încheiat, nu a primit licenţa pentru a evolua în sezonul 2011/2012 al primului eşalon fotbalistic, informează un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), postat pe site-ul oficial.

Ratează Bihorul promovarea din cauza licenţei?

Proaspăt promovată în prima ligă, după ce a ocupat locul secund în clasamentul seriei B2, FC Bihor riscă să nu apuce să joace între granzi la anul din cauza licenţei.

16/06/2010

Viorel Duru: "FCM Târgu Mureş poate juca în Liga I!"

Președintele Comisiei de Licențiere a FRF, Viorel Duru, a declarat că nu există nicio problemă privind licența clublui FCM Tîrgu Mureș, nou-promovat în Liga I. Aceste precizări vin după ce pe site-ul Pandurilor Tîrgu Jiu apăruse o declarație a lui Duru conform căreia FCM Tîrgu Mureș nu ar avea drept de joc în prima ligă.

22/05/2010

Adrian Falub: "Miercuri am primit licenta"

Antrenorul lui FCM Tg. Mures, Adrian Falub, a anuntat ca miercuri echipa sa a primit licenta si regreta incidentele de la finalul partidei Silvania Simleul Silvaniei-FC Baia Mare (3-2).

16/01/2010

Constantin Gache: “Dacă vom fi pe locul doi, sigur vom primi licenţa”

Antrenorul Deltei Tulcea, Constantin Gache, a anunţat că, în cazul în care la finalul campionatului, echipa sa va fi pe locul doi, va primi licanţa şi rememorează traseul echipei din liga a IV-a în cea secundă.

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31