Au fost gasite 266 articole pentru tagul "poli timisoara"
02/09/2012

VIDEO emoționant cu fanii lui Poli Timisoara! Vezi ce show au făcut în prima deplasare din acest sezon

Echipa înființată de fanii lui Poli Timișoara se bucura de un real succes din partea faniilor chiar și în Liga a V-a

11/07/2012

Socios de Banat. Poli poate avea suporteri/parteneri

Printre multe idei care le are primarul Nocolae Robu una pare interesantă. Socios la ACS Poli Timişoara. Pe cât de uşor pare pe hârtie, cu atât de greu va prinde contur ideea, mai ales că noul club nu este îmbrăţişat de toţi fanii alb-violeţi.

10/07/2012

Noua Poli porneşte la drum fără Marian Iancu. Află aici cum se va numi echipa

Primarul Nicolae Robu a primit astăzi confirmarea faptului că echipa se poate numi ACS Poli Timişoara. Noua grupare are toate şansele să joace în B2.

09/07/2012

Poli s-a reunit! Primarul Robu a discutat cu jucătorii. Urmează unirea cu Recaşul

Poli Timişoara s-a reunit în această dimineaţă la stadionul Dan Păltinişanu. Au fost prezenţi peste 30 de jucători ai clubului. Câţiva dintre ei cu goluri în B2 şi Liga 1, dar majoritatea, juniori, fără experienţă competiţională.

15/06/2012

Un alt fotbalist din Sălaj, în prima ligă!

Dacă Bogdan Unguruşan (Zalău), Liviu Antal (Şimleu Silvaniei) şi chiar Vlad Morar (Crişeni) joacă de câţiva ani în prima ligă, judeţul nostru va avea încă un fotbalist pe prima scenă

19/05/2012

Campionul Angliei, în vizită pe Dan Păltinişanu

Oaspete de gală la tribuna oficială a marelui oval bănăţean. Costel Fane Pantilimon, proaspăt campion cu Manchester City a revenit în vacanţă la Timişoara. Fostul goalkeeper al lui Poli a fost după joc la vestiare pentru a-i felicita pe alb-violeţi în urma victoriei clare cu Juventus Bucureşti, scor 4-0.

05/05/2012

liveTEXT Chindia Tîrgoviște - Poli Timișoara 1-2

LigaB.ro transmite în format liveTEXT cele mai importante partide din fiecare etapă a ligii secunde, cu echipele de start, schimbări și toate fazele semnficative. Rămîi pe site pentru a comenta evoluţia echipei favorite!

28/04/2012

Suporterii Timişoarei, revoltaţi de eşecul cu Luceafărul: "Acesta nu e fotbalul nostru!"

Fanii lui Poli nu au mai salutat echipa la final şi i-au aşteptat pe jucători la gardul de la vestiare pentru explicaţii. Majoritatea le-au reproşat acestora că au cedat meciul cu Luceafărul. "Acesta nu e fotbalul nostru!", a fost scandarea galeriei atât la final cât şi după joc.

27/04/2012

Jucătorii lui Poli, supăraţi că au fost minţiţi de politicieni

Fotbaliştii lui Poli se văd nevoiţi să lupte pentru onoare în lipsa unor lichidităţi care să le asigure liniştea. Promisiunea banilor venită dinspre autorităţi a fost luată în seamă de jucători, care şi-au făcut datoria şi au învins cu 5-0 la Baia Mare, după meci aceştia au avut parte însă de o nouă deziluzie după ce propunerea de premiere a căzut în plenul CLT.

25/04/2012

Iancu atacă pe toată lumea şi le răspunde şi suporterilor

Refuzul consilierilor de a premia jucătorii nu putea fi trecut cu vederea de Marian Iancu... într-un nou comunicat. Acesta compară atitudinea autorităţilor cu cea avută în cazul contractului de asociere. Boss-ul BkP a răspuns şi luării de poziţie a Druckeriei (referitoare la implicarea politică), pe care o consideră "pacifistă", adăugând că plecarea sa de la club nu va schimba în bine situaţia.

18/04/2012

Primăria ignoră clubul Poli, dar va da bani jucătorilor alb-violeţi

În jur de 750.000 de lei vrea municipalitatea să ofere jucătorilor şi antrenorilor de la Politehnica pentru activitatea sportivă desfăşurată de la începutul anului şi până în prezent. Proiectul de hotărâre trebuie votat în plenul Consiliului Local Timişoara.

17/04/2012

UTA pregăteşte derby-ul de pe Bega din a doua zi de Paşte

Jucătorii „Bătrânei Doamne” au beneficiat de doar două zile libere cu ocazia Sărbătorilor de Paşte.

05/04/2012

Manea a fost fair-play la finalul jocului

Tehnicianul Gloriei Bistriţa a avut numai cuvinte frumoase despre Poli, la finalul remizei obţinute de echipa sa la Timişoara (scor 1-1). Nicolae Manea a spus că ar fi păcat ca alb-violeţii să nu promoveze.

03/04/2012

Velcea se teme de neseriozitate şi vrea ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ

Situația explozivă de la clubul bănățean i-a contaminat și pe fotbaliștii lui Velcea însă acesta încearcă să-i țină ”în priză” atât cât mai poate. Le cere să trateze meciul cu Gloria Bistriţa serios, să se gândeasca numai la joc pentru că de problemele clubului se ocupă alții.

02/04/2012

Suporterii lui Poli strâng rândurile. Toţi pe stadion

În momente grele se văd caracterele puternice. Este o vorbă din popor, adevărată, care acum se potriveşte şi pentru ceea ce se întâmplă la clubul fanion al Banatului, Poli Timişoara. Oamenii din Peluza Sud fac apel la toţii suporterii pentru a da o mână de ajutor. În primul rând, la promovarea meciului cu Gloria.

01/04/2012

Cu capul plecat şi când câştigă

Au câştigat din nou dar nu ştiu dacă îi va ajuta la ceva această victorie. Poate autorităţile vor vedea acest ultim strigăt disperat al alb-violeţilor...

Fraţii Rotariu vor antrena pe FC Bihor

FC Bihor Oradea a câştigat astăzi cu Gaz Metan Severin cu 1-0, dar antrenorul Stelian Farcău va fi înlocuit. Duminică, fraţii Iosif şi Ilie Rotariu vor fi prezentaţi jucătorilor bihoreni.

30/03/2012

Poli, în pericol să nu mai dispute meciul de acasă cu Gloria Bistriţa

Un calm aparent pluteşte deasupra clubului timişorean iar Marian Iancu pare a fi dezinteresat de ce se întâmplă. Nicio reacţie din partea autorităţilor locale în condiţiile în care sâmbătă la ora 24.00 e termenul limită până la care FIFA şi UEFA aşteaptă actele doveditoare pentru plata restanţelor.

30/03/2012

Apelul lui Robu: Bănăţeni, ajutaţi Poli cu bani în ultimul ceas!

Senatorul Nicolae Robu a făcut astăzi un apel disperat la oricine este dispus să ajute Poli, aflat în mare pericol de a nu primi licenţa pentru Liga 1. Liberal invită bănăţenii să ajute clubul cu bani.

29/03/2012

S-a terminat prost! Poli, la anul tot în liga secundă

Se plătesc două milioane de euro de către Consiliul Județean Timiș iar restul datoriilor rămân în sarcina lui Iancu. Trist și oarecum neașteptat deznodământ al ”Cazului Poli”. În aceste conditii, autoritățile vor prelua 100% clubul de pe Bega însă doar după plata restanțelor.

29/03/2012

Se apropie sfârșitul? Velcea: „Mă tem de ce îi mai rău și că ar putea fi ultima întâlnire cu voi”

Dacă până acum tehnicianul alb-violeților se remarca prin atitudinea ușor arogantă și acel calm specific unor oameni care știu mult mai mult decât spun, la ultima întâlnire cu jurnaliștii, Valentin Velcea nu a mai fost așa de jovial. Nici nu avea cum având în vedere circumstanțele.

28/03/2012

Poli rămâne clubul nimănui. Autorităţile s-au sucit, dând de înţeles că Iancu a plusat...

Totul a căzut pentru că Marian Iancu a schimbat foaia. Nu au mai rămas pretențiile inițiale ci dimpotrivă au apărut sume suplimentare pe care Consiliul Județean trebuie să le plătească și cu care nu au fost de acord reprezentanții CJ Timiș.

28/03/2012

Chivorchian: „Astăzi depunem dosarul la Comisia de Licențiere, reprezentantul nostru e deja la București”

Dosarul e depus, urmează votul din plenul Consiliului Județean și apoi împărțirea acțiunilor. Se mișcă treburile la club și în birourile autorităților județene spre liniștea șefilor de la Poli Timișoara.

28/03/2012

Fostul jucator al Timisoarei, Ionut Matei, a semnat cu FC Botosani - VIDEO

Atacantul botosanean Ionut Matei este jucatorul echipei FC Botosani. Dupa ce a evoluat in turul sezonului trecut pentru botosaneni, Matei a plecat in Liga I la Vointa Sibiu, insa acolo s-a ales cu o accidentare groaznica ce-l va tine pe tusa pana in vara acestui an.

25/03/2012

Auditul de la Poli "ascunde" o spălare de bani?

De ce nu se fac publice concluziile auditului efectuat la Poli Timişoara este o întrebare la care pot avea răspuns numai cei de la Consiliul Judeţean Timiş, proprietarii auditului. Deocamdată însă nimeni nu face nimic iar misterul continuă să planeze asupra negocierilor dintre cele două părţi.

L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31