Termeni si Conditii

Siteul de socializare prin sport ligaB, gazduit de domeniul www.ligaB.ro, denumit in continuare ligaB, este oferit pe suport electronic de SC Gazeta Online SRL.

LigaB este destinat utilizatorilor de internet, denumiti in continuare USERI. Prin termenul USER al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

1. ACCES

LigaB este un site de socializare prin sport, cu continut generat 100% de useri. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este adaugarea de informatii de natura sportive de catre orice user care-si deschide un cont pe www.ligaB.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. USM nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare a USERILOR cu acesta.

2. REGULI DE UTILIZARE

Daca se considera ca orice material pus pe site, postat de catre utilizatori,violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, rspunderea revine in intregime autorilor acestora.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Gazeta Online nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Administratorii ligaB au dreptul sa modifice, sa stearga sau proceda in orice alt fel asupra articolelor postate de useri.

Nu sunt premise:

- postarea pe www.ligaB.ro a informatiilor cu caracter obscent, pervers, jignitor, calomnios, rasist, discriminatoriu
- postarea informatiilor cu caracter vadit publicitar
- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua USM prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. USM va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

3. DISPONIBILITATEA

Gazeta Online isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Gazeta Online nu este raspunzator fata de user, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Gazeta Online poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

4. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Gazeta Online se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Gazeta Online nu ofera o garantie ca:

- informatiile vor implini toate cerintele userilor
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.

Userul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul ligaB sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

5. LIMITAREA RASPUNDERII

Gazeta Online nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Gazeta Online a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul ligaB
- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.

Gazeta Online

isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

NERESPECTAREA ACESTOR "TERMENE SI CONDITII" POATE DUCE LA SUSPENDAREA CONTULUI, BLOCAREA IP-ULUI SAU SUPORTAREA CONSECINTELOR LEGILOR ROMANESTI IN VIGOARE.

Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou