ARTICOLE DE : deni10

01/10/2012

O iubire alb-violetă INFINITĂ! Fanii lui Poli au făcut deplasarea cu bicicletele în Liga 5

După marea "schismă" din vară, când suporterii lui Poli au decis să spună nu compromisurilor şi să meargă în Liga 5 - în loc să suţină un proiect mai mult politic, ACS Poli - aceştia fac istorie în ceea ce înseamnă SUSŢINERE a favoriţilor. Circa 400 de ultraşi merg în fiecare deplasare de Campionat Judeţean şi fac spectacol la ţară. Ultima dintre ele a fost de povestit nepoţilor, mai ales că deplasarea s-a făcut pe biciclete.

20/08/2012

Ce debut pentru Poli. 8-0 cu ROTARIU coautor la şase goluri

Legenda fotbalului românesc Iosif Rotariu trăieşte efectiv a doua tinereţe. Ajuns la 50 de ani, Roti este inepuizabil şi s-a înregimentat în contingentul "studenţilor", care evoluează în seria a III-a a Campionatului Judeţean. Echipa ce beneficiază de aportul Peluzei Sud, chiar şi la acest nivel, a făcut intrucţie în etapa de debut, contra celor din Liebling.

23/07/2012

Aristrocație, eleganță, calitate. RIPENSIA, noua Pasăre Phoenix?! O legendă revine la viață

FC Ripensia revine în iarbă. Cu un proiect îndrăzneț, bazat pe principiile și valorile bănățene, membrii asociației își propun să readucă la suprafață un simbol. Clubul va începe din Liga a 6-a și va fi organizat după sistemul de socios.

18/07/2012

Suporterii alb-violeţi pornesc cu Politehnica din Liga 5

Dacă tot s-a vorbit de "modelul" socios, se pare că acesta va pleca din Liga 5. Peluza Sud şi Druckeria s-au hotărât: încep de jos şi vor merge pe valorile în care cred ei. Suporterii fac şi un apel către toţi cei care simt alb-violet. Iată comunicatul:

13/07/2012

ACS Poli Timişoara se pune în mişcare » Buget de 900.000 de euro asigurat de autorităţi

Prima şedinţă extraordinară a Cosiliului Local a însemnat şi "unda verde" pentru noul club de pe Bega, ACS Poli Timişoara. Primarul Robu a avut ceva emoţii la vot, deoarece au fost şi absenţi din partea USL.

11/07/2012

Socios de Banat. Poli poate avea suporteri/parteneri

Printre multe idei care le are primarul Nocolae Robu una pare interesantă. Socios la ACS Poli Timişoara. Pe cât de uşor pare pe hârtie, cu atât de greu va prinde contur ideea, mai ales că noul club nu este îmbrăţişat de toţi fanii alb-violeţi.

10/07/2012

Noua Poli porneşte la drum fără Marian Iancu. Află aici cum se va numi echipa

Primarul Nicolae Robu a primit astăzi confirmarea faptului că echipa se poate numi ACS Poli Timişoara. Noua grupare are toate şansele să joace în B2.

09/07/2012

Poli s-a reunit! Primarul Robu a discutat cu jucătorii. Urmează unirea cu Recaşul

Poli Timişoara s-a reunit în această dimineaţă la stadionul Dan Păltinişanu. Au fost prezenţi peste 30 de jucători ai clubului. Câţiva dintre ei cu goluri în B2 şi Liga 1, dar majoritatea, juniori, fără experienţă competiţională.

06/07/2012

Primarul Timişoarei a găsit soluţia: „Echipa se va numi POLI, nu Politehnica”

Primarul Nicolae Robu a confirmat azi avertizările juriştilor federaţiei în privinţa denumirii noii echipe a Timişoarei. Edilul spune însă că a găsit o soluţie care ar rezolva riscurile asumării numelui tradiţional, echipa se va numi Poli, nu Politehnica. Cel puţin în primul sezon, "până se clarifică lucrurile".

04/07/2012

Autorităţile vor să restarteze proiectul Poli 2012 din B2

Reprezentanții noului proiect Poli Timișoara care au fost ieri la București nu au declarat ferm rezultatele demersului. Primarul Nicolae Robu nu spune nici el clar concluziile întâlnirii însă cere răbdare și spune că își dorește foarte mult ca Poli să (re)pornească din B2, nu din Liga 5.

19/05/2012

Campionul Angliei, în vizită pe Dan Păltinişanu

Oaspete de gală la tribuna oficială a marelui oval bănăţean. Costel Fane Pantilimon, proaspăt campion cu Manchester City a revenit în vacanţă la Timişoara. Fostul goalkeeper al lui Poli a fost după joc la vestiare pentru a-i felicita pe alb-violeţi în urma victoriei clare cu Juventus Bucureşti, scor 4-0.

17/05/2012

Din ciclul promisiuni electorale: STADION NOU pentru POLI în afara oraşului

Grigore Trif, președintele PRM Timiș, a afirmat, joi, că va susține candidatura lui Titu Bojin pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Timiș. Titu Bojin i-a promis liderului PRM că va susține un proiect prin care se va construi un nou stadion în afara orașului.

28/04/2012

Suporterii Timişoarei, revoltaţi de eşecul cu Luceafărul: "Acesta nu e fotbalul nostru!"

Fanii lui Poli nu au mai salutat echipa la final şi i-au aşteptat pe jucători la gardul de la vestiare pentru explicaţii. Majoritatea le-au reproşat acestora că au cedat meciul cu Luceafărul. "Acesta nu e fotbalul nostru!", a fost scandarea galeriei atât la final cât şi după joc.

27/04/2012

Jucătorii lui Poli, supăraţi că au fost minţiţi de politicieni

Fotbaliştii lui Poli se văd nevoiţi să lupte pentru onoare în lipsa unor lichidităţi care să le asigure liniştea. Promisiunea banilor venită dinspre autorităţi a fost luată în seamă de jucători, care şi-au făcut datoria şi au învins cu 5-0 la Baia Mare, după meci aceştia au avut parte însă de o nouă deziluzie după ce propunerea de premiere a căzut în plenul CLT.

25/04/2012

Iancu atacă pe toată lumea şi le răspunde şi suporterilor

Refuzul consilierilor de a premia jucătorii nu putea fi trecut cu vederea de Marian Iancu... într-un nou comunicat. Acesta compară atitudinea autorităţilor cu cea avută în cazul contractului de asociere. Boss-ul BkP a răspuns şi luării de poziţie a Druckeriei (referitoare la implicarea politică), pe care o consideră "pacifistă", adăugând că plecarea sa de la club nu va schimba în bine situaţia.

23/04/2012

Poli o ia de la ZERO! Iancu: "Vom vedea din ce ligă vom porni"

Peformanţa devine istorie la Poli, cel puţin pentru următorii ani, preşedintele Marian Iancu a hotărât ca clubul să revină la societatea non-profit ASFC. Foarte posibil, din vară echipa va evolua în "Judeţ" dar va avea cel puţin ca bază de pornire palmaresul, logistica şi grupele de copii şi juniori.

21/04/2012

Spectacol unic în tribune. Fanii lui Poli şi cei de la UTA au avut mesaje comune

În ciuda numărului relativ mic de fani din tribune, pentru un Poli-UTA, cele două galerii au făcut un show cum rar poate fi văzut în România la orice nivel. Peluza Sud a avut două coregrafii, una mai strălucitoare ca alta. Mai jos puteţi regăsi câteva dintre momentele magice de vineri seara.

21/04/2012

Velcea a găsit vinovaţii

Arbitrul şi ratările... Antrenorul bănăţenilor a acuzat lipsa de şansă la ocaziile bune ale lui Poli dar şi un penalty neacordat pe final, în minutul 88, când Siminic a atins mingea cu mâna în propriul careu.

20/04/2012

live TEXT: Poli Timişoara - UTA Arad. 0-1

Află de pe Liga B toate amănuntele despre cel mai important meci al returului din B2. Alb-violeţii pornesc favoriţi, dar în astfel de meciuri nimeni nu pleacă cu prima şansă. Rămâi alături de noi pentru primele informaţii de la marele derby.

19/04/2012

Suporterii alb-violeţi au nevoie de eroi. Au fost la antrenamentul lui Poli

Aproximativ 200 de fani au venit la ultimul antrenament al alb-violeţilor înainte de meciul cu UTA. Suporterii au scandat lozinci împotriva conducerii fotbalului românesc, au cerut echipei să bată rivalul de tradiţie şi au încurajat jucătorii ca la meci. Mesajul a fost clar "FIŢI EROII NOŞTRI!", scria pe bannerul purtat de galerie.

Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou