CSM Râmnicu-Vâlcea

A plecat Staicu, revine Constantin Stoica

CSM Râmnicu Vâlcea a mutat rapid după plecarea golgeterului Marius Staicu la Gaz Metan Mediaş.

CSM Râmnicu Vâlcea întinerește echipa

Departe de locurile fruntașe ale clasamentului în B2, CSM Râmnicu Vâlcea schimbă strategia în anul care vine.

liveTEXT/CSM Râmnicu Vîlcea - CS Mioveni 0-0

Etapa a II-a a ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CSM Râmnicu Vîlcea - FC Olt Slatina 2-1

Etapa a iX-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CSM Râmnicu Vâlcea - Metalul Reșița 1-1

Etapa a VIII-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CSM Rm. Vîlcea - Gloria Bistriţa 1-0

Etapa a VI-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CSM Rm. Vîlcea - CSU Craiova 0-0

Etapa a V-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CSM Rm. Vîlcea - ASA Tg. Mureș 1-2

Etapa a II-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

CSM Rm. Vîlcea - CSU Craiova 0-1

Etapa a XXIV-a din cadrul seriei 1 și etapa a XXI-a din cadrul seriei a 2-a a ligii secunde a fost transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Află de pe site toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CSM Râmnicu-Vâlcea - ASA Târgu-Mureş 1-0

Etapa a XXII-a din cadrul seriei 1 și etapa a XIX-a din cadrul seriei a 2-a a ligii secunde sunt transmise în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

LOT

DATE CLUB

Facebook

ARTICOLELE CELE MAI ...