CF Brăila

live/TEXT Gloria Buzău - CF Brăila 0-2

Etapa a VIII-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CF Brăila - Dunărea Galați 1-2

Etapa a VII-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT Unirea Tărlungeni - CF Brăila 0-1

Etapa a VI-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CFR Suceava - CF Brăila 0-0

Etapa a IV-a a play-offului şi play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT SC Bacău - CF Brăila 2-1

Etapa a XXVI-a din cadrul seriei 1 și etapa a XXII-a din cadrul seriei a 2-a a ligii secunde sunt transmise în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT Gloria Buzău - CF Brăila 0-0

Etapa a XXIV-a din cadrul seriei 1 și etapa a XXI-a din cadrul seriei a 2-a a ligii secunde sunt transmise în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

Petean, prima noutate

Laurenţiu Petean va evolua în noul sezon la CF Brăila.

Alex Ciocâlteu, la FC Braşov!

Tânărul fotbalist din Sinaia a intrat în programul de pregătire coordonat de Cornel Ţălnar.

Ciocâlteu a depus memoriu

Alexandru Ciocâlteu, unul dintre cei mai apreciaţi jucători brăileni, şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

Continuă Alex Ciocâlteu la Brăila?

Om de bază la CF Brăila încă de când a sosit la echipă, acum un an şi jumătate, Alex Ciocâlteu se poate despărţi în această iarnă de divizionara secundă.

Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

LOT

  Leu Ştefan 33 ani
  Budur Iulian 29 ani
  • Antrenor principal: Ion Viorel

DATE CLUB

Facebook

ARTICOLELE CELE MAI ...