Rapid Suceava

Costel Ilie mizează în continuare pe Sorin Ciobanu

Costel Ilie va suna adunarea la Rapid CFR Suceava pe data de 18 ianuarie.

Marius Matei a ajuns la Voluntari

Atacantul Marius Matei a lăsat Rapidul din Suceava pentru a juca la FC Voluntari.

Voluntariul îl vrea pe Marius Matei

Marius Matei, golgheterul grupării Rapid CFR Suceava, este dorit de FC Voluntari.

live/TEXT Rapid CFR Suceava - Gloria Buzău 3-2

Etapa a VII-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT Dunărea Galaţi - CFR Suceava 0-3

Etapa a VI-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CFR Suceava - CF Brăila 0-0

Etapa a IV-a a play-offului şi play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CFR Suceava - Farul Constanţa 2-0

Etapa a III-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT Gloria Buzău - Rapid Suceava 2-0

Etapa a II-a a play-offului și play-outului ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT Rapid - CFR Suceava 5-1

Etapa a XXV-a din cadrul seriei 1 este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

live/TEXT CFR Suceava - Farul Constanţa 3-0

Etapa a XXIV-a din cadrul seriei 1 și etapa a XXI-a din cadrul seriei a 2-a a ligii secunde sunt transmise în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

DATE CLUB

  • Data infiintarii:
  • Culori:
  • Stadion:
  • Website:

Facebook

ARTICOLELE CELE MAI ...