CSM Cîmpina a cîștigat într-o manieră categorică ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon

de andreift9 | Duminica, 2 Iun 2013, 21:10 | 0 comentarii

CSM Cîmpina nu a avut probleme în partida de campionat contra Preciziei Breaza, impunîndu-se cu un categoric 6-0

În ultimul meci desfășurat de CSM Cîmpina în acest sezon, în fața propriilor suporteri, roș-galbenii s-au distrat în meciul care nu a reprezentat un punct de interes pentru niciuna din echipele implicate. După ce Burloiu a deschis scorul în minutul 14, acesta a reușit 7 minute mai tîrziu dubla, fiind succedat pe lista marcatorilor de golgheterul Vișan, și el reușind sa puncteze de două ori. Astfel, cîmpinenii și-au asigurat victoria în primele 45 de minute, intrând la vestiare cu un avantaj de 4 goluri. După pauză, Vișan a reușit tripla și Bridinel și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Astfel, cu o etapă înainte de final, CSM se află la 17 puncte de prima urmăritoare, Petrolistul Boldești și așteaptă partida de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, urmînd să aibă ca oponentă cîștigătoarea barajului organizat de AJF Buzău.

La finalul jocului, antrenorul CSM-ului, Valentin Sinescu a declarat următoarele: ”Pentru nivelul la care evoluează, la echipă este un climat de excepție, de altfel și gruparea ca atare este o oază în deșertul care guvernează fotbalul romînesc. Sunt niște oameni serioși, datorită lor am și dat curs acestei provocări. Unul din patronii echipei mi-a fost junior și m-a rugat să-l ajut pentru barajul care urmează”. Întrebat de contractul pe care îl are cu CSM, Sinescu a clarificat: ”Nu am niciun fel de înțelegere contractuală. Am venit doar să dau o mână de ajutor. Nu știu dacă voi continua și în sezonul viitor”. ”Echipa nu este încă pregătită pentru partida de baraj, însă mai avem până pe data de 19, 3 săptămâni pe care sper sa le valorificăm într-un mod corect și la ora jocului cu campioana Buzăului să putem să ne apropiem de potențialul maxim. Am mers, am văzut două jocuri ale echipelor din Buzău și o să mai văd alte două” a încheiat fostul principal al Astrei Giurgiu.

Andrei Angelescu

Tag-uri: csm campina, precizia breaza,

» Mai multe articole din categoria Fotbalul Mic

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...