Echipa lui Ilyeș pierde dramatic promovarea

de iulian_cuibar | Miercuri, 19 Iun 2013, 21:01 | 1 comentarii

Echipa fostului rapidest a pierdut barajul de promovare în Liga a 3-a, fiind învinsă (3-2) după prelungiri de Mureșul Luduș.

După ce FCM Tîrgu-Mureș a retrogradat din Liga I acum un an, fostul jucător al lui Rapid, FC Brașov sau Khazar Lankaran s-a retras acasă, la Miercurea Ciuc, implicîndu-se într-un proiect prin care se dorea promovarea echipei locale în eșaloanele superioare.

Parcursul impecabil al lui Csiksereda din campionat nu a fost de ajuns pentru promovare. După 22 de victorii din tot atîtea meciuri (golaveraj 130-6), băieții lui Robert Ilyeș au fost invinși astăzi în meciul de baraj. Partida a fost una extrem de spectaculoasă, mult peste nivelul Ligi a 4-a cu goluri spectaculoase și răsturnări de situație. Deși au deschis scorul, ciucanii s-au văzut conduși la pauză (2-1), al doilea gol al mureșenilor, semnat de căpitanul Bogdan Pop, fiind o adevărată capodoperă.

După pauză, Barny a adus egalarea pentru Csiksereda și a împins meciul în prelungiri. Chiar în debutul acestora, Ilyeș face un fault la marginea careului, lovitura liberă fiind transformată în gol de către Moldovan. Acesta aduce astfel promovarea la Luduș, echipa din Miercurea Ciuc aflîndu-se astfel la al doilea baraj consecutiv pierdut.

» Mai multe articole din categoria Fotbalul Mic

COMENTARII (1)

ADAUGA UN COMENTARIU
gazistu
Comentarii: 106
Trimite mesaj
Profil
14.03.2015, 22:13 | CITEAZA
#1
mai putea juca 20-30 minute la o echipa amarata din prima liga!!!

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...