liveTEXT/FC Bihor Oradea - FC Braşov 2-7

de negulescumarius | Sambata, 28 Noi 2015, 10:51 | 0 comentarii

Etapa a XVII-a a ligii secunde este transmisă în format liveTEXT pe LigaB.ro! Rămîi pe site pentru a afla toate detaliile de la meciurile etapei, cu echipe, goluri, faze de poartă, cartonaşe şi înlocuiri!

FC Bihor Oradea: Kiraly - Mangra, Chira, Toca, Lorincz - Coroian, Magda, Ember - Andor, Mintas, Sulea

Antrenor: Dan Manaila

FC Braşov: Cauca - Letan, Poverlovici, Hlinca, Putanu - B. Rusu, S. Moraru, R. Avram, V. Olteanu - Daniel Ene, Marius Matei

Antrenor: Adrian Szabo

min. 1: Incepe partida.

min. 5: Andor este busculat in careu dar arbitrul Nicolae Catalin Botas din Timisoara lasa jocul sa continue.

min. 12: Coroian centraza de pe partea dreapta in careu pana la Sulea care nu poate interveni deoarece este impins din spate de catre Letan, dar arbitrul nu acorda penalty .

min. 13: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-1: La prima actiune a oaspetilor, Vlad Olteanu inscrie cu un sut la coltul lung de la 12 m.

min. 17: Ember executa o lovitura libera in careu pana la Magda care inscrie dar asistentul era cu fanionul ridicat si golul este anulat pe motiv de off-side.

min. 20: Coroian centreaza in fata portii iar Lorincz trimite cu capul din 7 m putin peste transversala.

min. 21: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-2: Ene Scapa singur pe partea dreapta, ii paseaza lui Matei care de la 5 m mareste ajantajul oaspetilor.

min. 36: Poverlovici este avertizat cu cartonas galben pentru fault.

min. 37: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-3: B. Rusu marcheaza cu un sut plasat de la 12 m la coltul lung dupa un contraatac rapid al oaspetilor.

min. 45: Al doilea gol anulat pentru gazde. Anor centraza in careu si Sulea venit din spate inscrie cu un sut de la 5 m, dar asistentul Iulian Szekely din Cluj-Napoca ridica din nou fanionul indicand pozitie de off-side la Sulea. Gazdele protesteaza vehement si arbitrul le arata cartonasul galben lui Sulea si lui Ember, iar apoi fluiera sfarsitul primei reprize cu 20 sec. mai devreme desi pe parcursul primei reprize au fost destule intreruperi.

min. 45: Prima repriza se incheie cu oaspetii in avantaj.

min. 46: Incepe repriza a doua.

min. 46: La pauza oaspetii fac prima schimbare, iese Poverlovici si intra Istrofor.

min. 50: Prima schimbare la gazde, iese Coroian si intra Junc.

min. 53: Mintas suteaza de la 15 m si Cauca respinge in extremis de la radacina barei.

min. 53: A doua schimbare la oaspeti, iese S. Moraru si intra Codoban.

min. 55: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-4: Rusu trimite un lob de la 14 m, mingea loveste transversala si revine in teren pana la Matei care din 4 m impinge balonul in plasa.

min. 56: A doua schimbare la gazde, iese Mangra si intra Remes.

min. 57: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-5: Chira aluneca, Matei recupereaza mingea si de la 17 mtrimite peste portarul Kiraly iesit in intampinare.

min. 58: Mintas suteaza de la 10 m dar Cauca respinge cu piciorul.

min. 60: Sulea centreaza de pe partea dreapta, Istrofor incearca sa respinga dar trimite un bara din stanga a portii aparate de Cauca.

min. 64: Ultimele schimbari la gazde iese Chira si intra Arsene, iar la ospeti iese Matei si intra veteranul Buga.

min. 66: Sulea suteaza puternic de la 20 m dar Cauca respinge in corner.

min. 77: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-6: Bogdan Rusu intra in careu si il lobeaza pe Kiraly de la 8 m.

min. 78: Andor suteaza violent de la 25 m dar mingea se duce putin peste transversala.

min. 79: GOOOLLL!!! FC Braşov, FC Bihor Oradea - FC Braşov 0-7: B. Rusu centreaza de pe partea stanga pana la Codoban care suteaza de la 10 m la coltul lung, balonul loveste bara si intra in poarta.

min. 87: GOOOLLL!!! FC Bihor Oradea, FC Bihor Oradea - FC Braşov 1-7: Andor suteaza din voleu de la 18 m direct sub transversala in stanga lui Cauca.

min. 90+2: GOOOLLL!!! FC Bihor Oradea, FC Bihor Oradea - FC Braşov 2-7: Mintas suteaza puternic, Cauca respinge in fata pana la Sulea care inscrie din 4 m.

min. 90+2: Partida se incheie cu victoria categorica a oaspetilor care isi consolideaza pozitia pentru play-off.

Tag-uri: liga 2, liga b, etapa 17, livetext, fc bihor oradea, fc brasov,

» Mai multe articole din categoria Seria a II-a

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...