Întăriri pentru promovare! Juventus București a luat un jucător trecut pe la Academia Hagi

de vlad.nedelea | Marti, 26 Ian 2016, 12:53 | 0 comentarii

Liderul seriei a 2-a din Liga a 3-a, Juventus București, caută să se întărească cît mai mult în pauza competițională pentru a fi sigură că nu ratează promovarea.

Echipa din capitală a reușit să aducă unul dintre cei mai buni jucători ai rivalei din C2, Delta Tulcea. Este vorba despre Iulian Carabela (19 ani). 

Trecut pe la Academia Hagi, Carabela este văzut drept unul dintre cei mai promițători jucători din generația sa. Are avantajul polivalenței, putînd juca atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș de bandă și mijlocaș central. 

Acest lucru a fost observat și de antrenorul Daniel Oprița, care la antrenamentele din ultima săptămînă l-a folosit ca mijlocaș central. Jucătorul a așteptat mult transferul la Juventus și a oferit prima reacție. 

"Sînt bucuros că am ajuns la Juventus. Aici am găsit o echipă cu planuri mari și sper să pun și eu umărul la promovarea echipei. Nu vreau să ascund faptul că am venit la Juventus pentru că am fost dorit și de antrenorul Daniel Oprița, care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Sper să joc cât mai mult, să fiu ferit de accidentări, iar în luna mai să ne bucurăm toți de promovare", a zis jucătorul prin intermediul impresarului său, Augustin Goian. 

Juventus ocupă locul 1 în C2, cu 30 de puncte, cu două peste Delta Tulcea și patru peste Metaloglobus. Oficialii echipei fac totul pentru revenirea în al doilea eșalon fotbalistic. 

Tag-uri: transfer, carabela, juventus bucuresti,

» Mai multe articole din categoria Liga C

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...