Doliu la Conpet, a murit Bujorel Mocanu!

de ionel.lutan | Vineri, 28 Ian 2011, 09:10 | 2 comentarii

Dupa o scurta dar grava suferinta, Bujorel Mocanu, unul din cei apreciati fotbalisti din istora Petrolului a incetat din viata.

Fotbalist de legenda al Petrolului Ploiesti, Bujorel Mocanu (foto al doilea pe randul de jos de la dreapta la stanga)i si-a legat ultimii ani din viata de gruparea de Liga a III-a Conpet Ploiesti unde a activat, ca antrenor, in cadrul centrului de copii si juniori. Bujorel Mocanu a intrat in istoria "gazarilor" gratie celor 222 de meciuri jucate pe prima scena fotbalistica, mijlocasul marcand de 19 in acest interval de timp. Bujorel Mocanu a imbracat tricoul ploiestenilor si in cele doua meciuri cu Anderlecht Bruxelles disputate in Cupa UEFA, in anul 1990. Azi noapte, dupa o scurta dar grava suferinta, Bujorel Mocanu a plecat nedrept si prea devreme dintre noi. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

» Mai multe articole din categoria Liga C

COMENTARII (2)

ADAUGA UN COMENTARIU
cipi_s
Comentarii: 2
Trimite mesaj
Profil
28.01.2011, 17:11 | CITEAZA
#2
Mijlocasul defensiv Bujorel Mocanu s-a stins din viata. RIP! Condoleante familiei indoliate.
bdgeorge
Comentarii: 20
Trimite mesaj
Profil
28.01.2011, 14:46 | CITEAZA
#1
Ce fotbalist,ce OM mereu cu zimbetul pe buze. Ce echipa frumoasa!Ce timpuri stadionul Ilie Oana arhiplin meci de meci , ce spectacol faceau baietii astia te duceai de placere la stadion.Odihnestete in pace Bujorele noi cei pe care ne-ai incintat nu te vom uita niciodata!Din pacate uitam de cei care ne-au adus bucurie si ne aducem aminte de ei numai in astfel de momente!!rusine sa ne fie! Dormi in pace ai fost un barbat cu suflet de copil ai dat totul pt Petrolul si Petrolul ti-a dat prea putin inapoi.

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...