Voinţa - Săgeata 2-0! Sărbătoare la Sibiu! După 15 ani, din nou în A!

de fbogdan1988 | Miercuri, 6 Iul 2011, 17:00 | 139 comentarii

Voinţa Sibiu a promovat în Liga 1 după ce a reuşit să se impună cu 2-0 în returul barajului cu Săgeata Năvodari. Golurile acestui meci au fost reuşite de Forika şi Martinescu.

min 90+4: Final! Voinţa Sibiu a promovat în prima ligă!

min 88: GOL VOINŢA SIBIU! Voinţa scapă în atac, Tătar ajunge în careu cu balonul şi îi pasează scurt lui Martinescu care pune latul şi marchează pentru 2-0

min 87: Iţu şutează în forţă de la marginea careului, însă balonul trece la câţiva centimetri de tranversală.

min 85: Szabo vede cartonaşul galben

min 84: Scandal la margine între staff-ul sibian şi cel dobrogean. Intervin arbitrii, iar spiritele se calmează.

min 83: Vezan trimite un balon în careu, însă balonul este respins de apărarea gazdelor din faţa lui Goşa.

GALERIE FOTO

min 80: Scorul este în continuare 1-0. Un gol înscris de Săgeata pe final de meci i-ar putea aduce promovarea mult dorită în Liga 1, însă dacă partida se va termina cu acest rezultat cea care va promova va fi echipa gazdă.

min 77: Lovitură liberă pentru Voinţa. N. Grigore trimite excelent la poartă, dar Olteanu reuşeşte să respingă.

min 74: Ultima schimbare şi la Voinţa: Măjer intră în locul lui I. Popa. Atacantul schimbat a fost declarat cel mai bun jucător al Voinţei de către suporteri în sezonul precedent. Popa este totodată şi golgeterul sibienilor.

min 72: Gheară întră în locul lui Turcu, ultima schimbare la Săgeata. La Voinţa, Martinescu intră în locul lui Neguţ.

min 71: Neguţ reia un balon şi şutează din careu, dar mingea trece peste poartă.

min 68: Intră Goşa şi iese V. Apostol la Săgeata. Goşa a fost căpitanul oaspeţilor în tur şi a suferit o accidentare la cap. Înaintea partidei a acuzat dureri mari la cap, motiv pentru care a început meciul ca rezervă.

min 67: De această dată, Iţu trimite cu capul din careu, iar balonul ajunge în braţele lui Zăvoi.

IMPORTANT: Meciul este LIVE AUDIO pe RADIOGSP şi LIVE VIDEO pe DOLCE SPORT!

min 66: Săgeata pare a se fi abonat la şuturi trimise pe lângă poartă. :) O nouă acţiune, cu acelaşi rezultat.

min 65: Schimbare la oaspeţi: Szabo intră în locul lui Hardău la Voinţa.

min 64: Un nou atac al Săgeţii. Jianu nu găseşte spaţiu şi îi lasă mingea lui Jianu, acesta trimite paralel cu poarta. Dâlbea preia şi trimite din nou pe lângă.

min 63: Atac al Săgeţii Năvodari. Vezan trimite balonul în careu, de aici este respins de gazde, mingea ajunge la un jucător al Săgeţii care trimite pe lîngă.

min 62: I. Popa reia cu capul din careu o centrare, însă balonul loveşte bara transversală.

min 60: Prima schimbare. La oaspeţi, Iţu intră în locul lui Şicu. Această partidă poate fi ultima în tricoul Săgeţii, vârful urmând să ajungă la FC Cinsădie în liga a treia.

min 59: Se solicită eliminarea lui Vezan pentru o presupusă lovitură cu cotul, însă reluările arată că jucătorul Săgeţii nu a lovit.

min 58: Urmează o lovitură liberă pentru Voinţa, însă balonul este respins în corner.

min 55: Ocazii în lanţ pentru Săgeata! Şicu recuperează un balon şi îi pasează lui Jianu, acesta trimite la poartă, dar balonul este respins de un adversar. Mingea ajunge la Vezan care la rândul său şutează la poartă, dar balonul trece la câţiva centimetri de bară.

min 51: Centrare de pe partea stîngă în careul Săgeţii, Neguţ ia cu capul la poartă, însă balonul trece peste.

min 50: Şicu pătrunde în careu, dar este flancat bine de un adversar şi cade. Solicită penalty, dar arbitrul lasă jocul să continuie.

min 47: Încă un şut al Voinţei, dar şi de această dată Olteanu este la post şi reţine.

min 46: Arbitrul fluieră startul partidei secunde! Voinţa Sibiu vrea să facă spectacol şi trimite din prima la poartă de la mijlocul careului. Olteanu reuşeşte să reţină de pe linia porţii.

PAUZĂ: Cine e Forika?

Rareş Forika are 29 de ani şi este marcatorul primului gol din Voinţa Sibiu - Săgeata Năvodari. Fundaş de meserie, Forika are 80 de kg, 1.78 metri şi este născut în Braşov. În cariera lui a mai trecut pe la FC Braşov, FC Predeal, FC Himbav 2000, Forex Braşov, Internaţional Piteşti şi Arieşul Turda. Hobby-urile sale sunt tenisul de câmp şi cel de masă.

min 45+1: Pauză! Voinţa conduce cu 1-0 graţie golului marcat de Forika şi în acest moment este promovată în Liga 1.

min 45+1: Vezan execută o lovitură liberă de la aproximativ 40 de metri, balonul este reţinut de Zăvoi.

min 44: Vezan şutează de la marginea careului, însă mingea trece din nou peste poartă.

min 43: Condusă cu 1-0, Săgeata nu mai riscă nimic şi atacă în valuri poarta lui Zăvoi. Nu reuşesc însă să se apropie prea mult deoarece defensiva sibiană este greu de trecut. Notăm un şut de la distanţă, însă acesta trece mult peste poartă.

min 40: Şunda pare supărat pe jucătorii săi şi gesticulează nervos de lângă banca de rezerve.

min 35: GOL - VOINŢA SIBIU! L. Turcu vede galben pentru un fault asupra lui Bunea. Se dă şi lovitură liberă pentru Voinţa, executată de Grigore. Mingea este centrată perfect în careu de unde Forika reia în cădere cu capul şi deschide scorul.

min 33: Acţiune de atac a Voinţei. Jucătorii nu se înţeleg între ei, iar balonul este trimis în corner. Din corner mingea este trimisă în careu de unde un jucător al oaspeţilor deviază cu capul peste poartă.

min 31: Galeria Voinţei face valuri în tribune. Arena este arhiplină. O parte din suporterii care nu au mai prins bilete pe scaune stau pe treptele stadionului.

min 27: Săgeata încearcă să construiască o fază de atac pe partea stângă, însă balonul este pierdut de Gherorghe.

min 26: Cartonaş galben pentru Caius Lungu.

min 23: La această partidă, Şunda poartă un tricou de joc roşu cu numărul 15 şi cu însemnele Săgeţii Năvodari. Contractul lui Şunda cu echipa constănţeană a expirat pe 30 iunie, însă timişoreanul a rămas să pregătească echipa şi la meciurile de baraj. Dacă va reuşi să obţină promovarea în acest meci este foarte posibil ca oficialii Săgeţii să îi prelungească înţelegerea.

min 22: După un start bogat în faze de atac, partida se echilibrează, iar cele două echipe îşi dispută balonul pe la mijlocul terenului.

min 18: Ocazie pentru Voinţa, însă şutul lui Grigore este trimis mult peste poartă.

min 16: Zăvoi reuşeşte să respingă în extremis o minge din faţa lui Jianu.

min 10: În primele 10 minute Voinţa a dominat meciul, oaspeţii ieşind foarte rar din propia jumătate de careu.

min 9: Şut pe poartă al Săgeţii Năvodari, însă arbitrul fluieră ofsaid şi oferă mingea Voinţei.

min 8: Caius Lungu primeşte o centrare în careu şi reia cu capul, dar mingea trece pe lângă poartă.

min 6: Asalt la poarta oaspeţilor. Un nou şut de la distanţă, trimis de N. Grigore, însă de această dată reţinut de Olteanu pe linia porţii.

min 5: Fază frumoasă construită de trei jucători ai gazdelor, dar finalizarea este proastă, balonul fiind trimis pe lângă poartă. Suporterii solicită golul considerând că balonul a depăşit linia porţii, însp arbitrul lasă jocul să continuie.

min 4: Prima ocazie mai importantă a partidei. Centrare de pe partea dreaptă în careul Săgeţii. I. Popa vine din spate şi încearcă să trimită cu capul, dar mingea trece pe lângă poartă.

min 3: Este rîndul Săgeţii să profite de o lovitură liberă, însă este de la distanţă şi nu creează niciun pericol oaspeţilor.

min 2: Pe margine se face remarcat Alexandru Pelici care le trimite jucătorilor indicaţii.

min 1: Săgeata are prima fază de atac şi prima lovitură liberă. Tensiunea meciului se face vizibilă încă din primul minut. Înaintea loviturii jucătorii gazdă au protestat, dar spiritele s-au calmat rapid. Lovitura liberă este trimisă în zid.

min 1: A început partida. Atmosfera din tribune este incendiară. Suporterii Voinţei au pregătit o coregrafie extraordinară. Voinţa joacă în alb cu şort-uri verzi, în timp ce Săgeata este echipată complet în albastru. Lovitura de start o are echipa oaspete.

UPDATE 17.50: Pe stadion sunt 13.500 de suporteri în acest moment. Această cifră este un record de asistenţă în ultimii 10 ani. Sunt de două ori mai mulţi suporteri decît la ultimul meci important, cu Gaz Metan Mediaş, în Cupa României, scor 3-1. Pe stadion sunt şi câţiva suporteri ai Farului care susţin Voinţa.

UPDATE 17.45: Avem echipele de start:

Voinţa Sibiu: Zăvoi - Forika, N. Apostol, N. Grigore, Beza - Tătar, Hardău, Bunea, Lungu - I. Popa, Neguţ.
Rezerve: Bordea, Szabo, Hallmen, Cârstean, Miclea, Măjer, Martinescu
Antrenor: Alexandru Pelici

Săgeata: Olteanu - Dinu, Bold, Dâlbea, Vezan, V. Apostol, Turcu, Popa, M. Gheorghe, Şicu, Jianu
Rezerve:
Gordin, Iţu, Gheară, Costachi, Şamata, Goşa
Antrenor:
Aurel Şunda

UPDATE 17.20: Miza acestui joc este reprezentată şi de suma pe care o va primi echipa câştigătoare, aproximativ 900.000 de euro din drepturile de televizare aferente anului competiţional 2011-2012. De altfel, în cazul unei promovări, ambele echipe au ca obiectiv evitarea retrogradării şi îndeplinirea baremului de 25 de puncte. Suma obţinută din partea LPF poate reprezenta pentru câştigătoarea acestei duble manşe a barajalui de promovare în Liga 1 aproximativ 75% din bugetul anului competiţional ce va debuta pe 22 iulie 2011.

UPDATE 17.05: Primele de promovare sunt aproximativ egale. Săgeata Năvodari joaca pe o primă de aproximativ 8.000 de euro / jucător, în timp ce sibienii vor fi recompensaţi cu sume cuprinse între 6.000 – 10.000 de euro pe jucător în funcţie de aportul fiecăruia în aceasta ediţie de campionat.

UPDATE 16.50: "Elevul" îşi întâlneşte profesorul: Alexandru Pelici, 37 de ani, tehnicianul echipei Voinţa Sibiu se duelează astăzi cu "profesorul" Aurel Şunda, 53 de ani, antrenorul formaţiei Săgeata Năvodari. Împreuna au reuşit să promoveze Unirea Alba Iulia în primul eşalon în 2003. Maestrul promovărilor, Aurel Şunda a reuşit cinci promovări, 4 ca principal (UM Timisoara, CFR Cluj şi de două ori cu Unirea Alba Iulia) şi o dată ca antrenor secund alături de Poli Timişoara. Interesant este faptul că tehnicianului formaţiei din Năvodari i-a expirat contractul de antrenor pe data de 30 iunie.

UPDATE 16.35: Ambele echipe acuză perioada scurtă de pregătire a acestei duble manşe.

UPDATE 16.25: La ora meciului vor fi 20 de grade în termometre conform INMH, cer temporar noros, vînt moderat. Mai exact, vreme excelentă pentru fotbal.

UPDATE 16.15: Partida este considerată ca fiind una cu grad de risc ridicat de către Jandarmeria Sibiu. Pentru buna desfăşurare a meciului au fost mobilizaţi 100 de jandarmi, iar galeria Săgeţii va fi însoţiţă de echipele de ordine pe tot parcursul şederii ei în oraş. În interiorul stadionului, liniştea va fi asigurată de 60 de agenţi contractaţi de către clubul organizator de la trei firme de securitate şi pază din oraş.

UPDATE 16.05: Senatorul Ion Ariton, actualul ministru al economiei, consideră că promovarea ar fi o performanţă extraordinară pentru oraşul Sibiu.

UPDATE 15.45: La rândul său, cel mai experimentat jucător al Voinţei Sibiu, căpitanul Nicolae Grigore mizează pe pregătirea fizică și psihică a colegilor săi, care vor fi motivați de un stadion plin. ”Este o șansă mare pentru noi, dar şi pentru acest oraș”, apreciază Grigore.

UPDATE 15.30: Înaintea partidei, antrenorul Voinţei Sibiu, Alexandru Pelici, a declarat: ”Șansele sunt, teoretic, 50-50 la sută. Sigur că este un pas mare aceasta şansă de a accede pe prima scenă a fotbalului românesc, o șansă pentru fiecare dintre noi și suntem conștienți de acest lucru. Ar fi o carte de vizită importantă această promovare în Liga I. E o rampă de lansare pentru fiecare dintre noi”

UPDATE 15.20: Peste 10.000 de bilete au fost vîndute la ora 12:30 din cele 11.200 tipărite. La ora jocului se estimează a fi prezenţi 13.000 de spectatori. Ultimele bilete pot fi achiziţionate între orele 15:00 - 17:30 la caseriile stadionului. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei.

UPDATE 14.55: Ultima dată cănd la Sibiu a fost un interes aşa mare asupra unui meci de fotbal a fost în 2005, atunci cînd FC Sibiu a ratat în ultima etapă la mustaţă promovarea în Liga 1 în detrimentul formaţiei Pandurii Tg. Jiu. Atunci FC Sibiu a învins pe teren propriu Dacia Mioveni cu 2-0, iar Pandurii Tg. Jiu a învins în deplasare la Building Vânju Mare după ce a fost condusă cu 1-0.

Voinţa Sibiu şi Săgeata Năvodari au ajuns în faţa momentului decisiv! Promovează sau rămân în B. Merg la masa bogaţiilor unde îşi pot asigura în continuare existenţa sau rămân într-un eşalon în care sursele de finanţare sunt inexistente.

Astăzi, de la ora 18.00, vom afla care este ultima echipă care va completa Liga 1 în sezonul următor. Atât Voinţa cât şi Săgeata pornesc de la 0-0, însă sibienii au avantajul terenului propiu unde vor fi susţinuţi şi împinşi de la spate de aproximativ 13.000 de suporteri.

Jucătorii Săgeţii Năvodari se vor putea baza, în schimb, doar pe aproximativ 250 de suporteri care au făcut deplasarea cu cinci autocare în această dimineaţă.

Accesul ambelor galerii va fi permis în incinta stadionului începînd cu ora 16.00.

Întăriri de la Constanţa pentru... Voinţa!

Rivalitatea mare dintre Farul şi Săgeata îşi va mai consuma astăzi un episod. Spre Sibiu au pornit astăzi două autocare cu suporteri ai Farului, dar nu ca să suţină echipa din judeţul lor de origine ci pe rivalii Năvodariului la promovare. De altfel şi în meciul tur aproximativ 20 de suporteri ai Farului s-au alăuturat galeriei Voinţei şi a scandat alături de aceasta.

Fulare gratuite pentru suporterii sibieni

Impresionaţi de cererea mare de bilete, oficialii Voinţei Sibiu au decis să răsplătească interesul fanilor şi a anunţat că astăzi vor fi împărţite aproximativ 2.000 de bilete la intrarea în stadion. Probabil acestea vor ajunge în posesia primilor 2.000 de suporteri care vor ajunge la meci.

”Am trăit să o văd și pe asta, ca publicul să vină să ceară bilete cu două-trei zile înainte de meci. Este foarte important pentru moral, atât pentru al meu, cât și pentru al echipei, al conducerii, întrucât, într-adevăr, sibienii dau dovadă de interes”, a declarat președintele Voința Sibiu, Ioan Hămbășan potrivit turnulsfatului.ro.

Iordănescu, aşteptat la meci!

Printre personalităţile care şi-au anunţat prezenţa la această partidă se află şi fostul selecţioner Anghel Iordănescu. Generalul este aşteptat de oficialii Voinţei în această seară alături de alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, printre care şi primarul Klaus Johannis.

Echipele probabile:

Voinţa (antrenor Alexandru Pelici): Zăvoi - Forika, C. Apostol, N. Grigore, Bunea, Beza - Tătar, Martinescu, C. Lungu, I. Popa - Hardău;
Săgeata (antrenor Aurel Şunda): Fl. Olteanu - Goşa, C. Dinu, Fl. Popa, L. Turcu - Bold, Dîlbea, V. Apostol, Vezan - M. Jianu, Itu.

Arbitri: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - Adrian Vidan (Bucureşti) şi Eduard Dumitrescu (Piteşti).

Autori: Bogdan Fechită şi Marius Frîntu

Tag-uri: baraj, retur, vointa sibiu, săgeata năvodari, liga 1, promovare,

» Mai multe articole din categoria Seria a II-a

COMENTARII (139)

ADAUGA UN COMENTARIU
daeso
Comentarii: 26
Trimite mesaj
Profil
08.08.2012, 04:15 | CITEAZA
#139
buna,unde se gasesc fulare cu vointa pt colectie ionut.coscaru-id meu de contact VA MULTUMESC
haldan4ever
Comentarii: 42
Trimite mesaj
Profil
28.04.2012, 13:17 | CITEAZA
#138
Probabil cele mai profitabile ponturi din Romania le gasiti numai pe www.pont1x2.com, oferim zilnic meciuri free cu incredere de peste 85%.
haldan4ever
Comentarii: 42
Trimite mesaj
Profil
28.04.2012, 13:16 | CITEAZA
#137
Probabil cele mai profitabile ponturi din Romania le gasiti numai pe www.pont1x2.com, oferim zilnic meciuri free cu incredere de peste 85%.
haldan4ever
Comentarii: 42
Trimite mesaj
Profil
28.04.2012, 13:16 | CITEAZA
#136
Probabil cele mai profitabile ponturi din Romania le gasiti numai pe www.pont1x2.com, oferim zilnic meciuri free cu incredere de peste 85%.
cristib78
Comentarii: 2
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:52 | CITEAZA
#135
Completare la ce am zis inainte: daca la Navodari nu s-a acordat un gol pt Sageata atunci si la Sibiu trebuia sa fie 3-0 daca validau golul CLAR din minutul 5, mingea depasise lina portii cu portar cu totul... Si cu 1-0 la Navodari in final tot 2-1 ar iesi scorul asa ca...
cristib78
Comentarii: 2
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:45 | CITEAZA
#134
Minutul 5 a fost gol clar pentru Vointa, eram chiar langa linia de la marginea terenuluim portarul a intrat efectiv cu minea in poarta, chiar daca putin... Tusierul de pe partea de S a terenului numai prostii a vazut, cand de o parte, cand de alta... Prima chestie a fost ca nu a vazut golul pt Vointa, apoi in repriza a doua n-a dat un corner pt Sageata, etc...
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:31 | CITEAZA
#133
postat de suporter25 pe 06.07.2011 22:25
Si barajul a fost cu cantec iar sageata saraca in tur a fost vaduvita de un 11 m care si basescu il vedea din elicopter :)ca sa fac o gluma plus ca lipseau ceva jucatori importanti antrenorul a fost rechemat era asa cum sa spun o debandada sa simtit plus in retur a fost presiunea publicului care recunosc a fost frumos ,la acel 11 m sa jucat barajul
dar ai uitat ca navodari nu avea drept de promovare 3 ani ?? TREI ANI ... pai cu asta cum ramane ? om vedea la anu pe ce loc se afla Vointa ... dar asa-i romanu carcotas ....
suporter25
Comentarii: 7
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:25 | CITEAZA
#132
Si barajul a fost cu cantec iar sageata saraca in tur a fost vaduvita de un 11 m care si basescu il vedea din elicopter :)ca sa fac o gluma plus ca lipseau ceva jucatori importanti antrenorul a fost rechemat era asa cum sa spun o debandada sa simtit plus in retur a fost presiunea publicului care recunosc a fost frumos ,la acel 11 m sa jucat barajul
suporter25
Comentarii: 7
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:21 | CITEAZA
#131
Sibiul este o BENEFICIARA A UNEI CONJUNCTURI FAVORIZATA DE DURU SI SANDU nu are meritul sportiv de a fi terminat pe locurile 1 si 2 care ar fi dus automat in liga 1 acele locuri au fost ocupate atentie de PETROLUL SI FC BIHOR daca aveau valoare terminau si returul pe locul 1 sau macar 2 au avut un avans de nu stiu 4 puncte cand sa terminat turul au capotat in retur spre final au obosit ca sa spun asa.Dar au fost resuscitati :)din exterior dar o sa revina ei in liga 2
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:07 | CITEAZA
#130
postat de claudiu7boss pe 06.07.2011 21:06
voce din C voce din C, dar tot suntem mai buna, in fotbalul romanesc, ligile nu mai definesc de mult calitatea si performantele unui club, acum demonstrat si de Vointa
pana atunci fugi la somn ca va treziti de dimineatza :))))))
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:04 | CITEAZA
#129
postat de flafy pe 06.07.2011 21:08
pai tu parca erai din Sibiu...
scuze am uitat sa pun o virgula :)
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 22:02 | CITEAZA
#128
postat de flafy pe 06.07.2011 21:08
pai tu parca erai din Sibiu...
pai sunt dar ma refeream la imperator ca il astept pe la noi prin Sibiu
manymany
Comentarii: 16
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:41 | CITEAZA
#127
Promovare pe spaga. a plecat Jabba si a venit fratele sau. Tot in zona Banat-Ardeal se misca rahaatul umflaat.
forza1rapid
Comentarii: 3
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:30 | CITEAZA
#126
Bravo Sibiului si mult succes in liga 1 ! Rapidistii se bucura pentru voi .
mutulica10
Comentarii: 1
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:21 | CITEAZA
#125
ce liga1 slaba o sa avem anu asta , echipele care meritau sa ramana in Liga 1 or sa fie la matineu :) . parca suna altfel Timisoara-Steaua decat Steaua-Vointa sau Sportul , joaca in liga1 doar echipele care au cotizat bine la Dragomir , sunt fan Steaua , dar parca e prea de tot nu e an in care sa nu fie asa ... anu trecut Pandurii , anu asta Vointa , Sportul si alte echipe de liga 3
flafy
Comentarii: 253
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:16 | CITEAZA
#124
bravo Vointa!!! un oras ca Sibiul merita sa fie in liga 1 si nu Sageata Navodari despre care nu pot zice ca e o comuna dar nici un oras foarte mare nu e!!! dar mie tot imi pare rau de FC Bihor,Gloria Bistrita si Poli Timisoara!!! sper sa castige la TAS! Hai FC Bihor, Hai Gloria,Hai Poli!!!
flafy
Comentarii: 253
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:08 | CITEAZA
#123
postat de wollt_rider.. pe 06.07.2011 19:50
Vointa este in liga mitico-manelista BRAVO VOINTA VA asteptam pe la noi in deplasare :)
pai tu parca erai din Sibiu...
claudiu7boss
Comentarii: 9
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:06 | CITEAZA
#122
postat de wollt_rider.. pe 06.07.2011 20:59
se aude o voce din "C"
voce din C voce din C, dar tot suntem mai buna, in fotbalul romanesc, ligile nu mai definesc de mult calitatea si performantele unui club, acum demonstrat si de Vointa
flafy
Comentarii: 253
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 21:05 | CITEAZA
#121
postat de doru5 pe 06.07.2011 19:42
numai un dinamovist putea fi asa "inteligent".........
tu vorbesti bah ca pe tine te stiu ca esti din TG Mures si nici macar nu tii cu echipa locala!!!esti un sclav al stelei in loc sa iti sustii echipa!!
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:59 | CITEAZA
#120
postat de claudiu7boss pe 06.07.2011 20:57
ce cauta in liga 1 cand in liga 2 nici podiumul nu l-a prins
se aude o voce din "C"
claudiu7boss
Comentarii: 9
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:57 | CITEAZA
#119
ce cauta in liga 1 cand in liga 2 nici podiumul nu l-a prins
flafy
Comentarii: 253
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:53 | CITEAZA
#118
postat de wollt_rider.. pe 06.07.2011 17:41
http://www.rojadirecta.es incearca aici inainte sa inceapa meciu
merci!! dar l-am vazut pe site-ul dolce
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:45 | CITEAZA
#117
postat de dalu pe 06.07.2011 20:39
nu meritau sa promoveze; nu au jucat corect,pt ca au fost ajutati la Navodari,acolo unde nu lis-a dat penalti celor din Navodari
albitru ala ii prost ... a mai facut gafe de genu .. sa fim seriosi ... Vointa nu se face vinovata de gresala albitrului
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:43 | CITEAZA
#116
postat de jackyms pe 06.07.2011 20:38
Stau si ma intreb: -De ce pe site-ul ligii intai a fost trecuta Vointa Sibiu ca fiind in Liga 1 in urma cu cateva zile inainte de acest meci retur?
probabil este o conspiratie eu zic sa mergi la OTV
dalu
Comentarii: 1
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:39 | CITEAZA
#115
nu meritau sa promoveze; nu au jucat corect,pt ca au fost ajutati la Navodari,acolo unde nu lis-a dat penalti celor din Navodari
jackyms
Comentarii: 1
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:38 | CITEAZA
#114
Stau si ma intreb: -De ce pe site-ul ligii intai a fost trecuta Vointa Sibiu ca fiind in Liga 1 in urma cu cateva zile inainte de acest meci retur?
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:14 | CITEAZA
#113
postat de radu.de.la.faru pe 06.07.2011 20:13
bravoo sibiu, NORMAL au intrat in liga 1 "cinstit", lau luat prin intermediu unei alte echipe facuta din plastic PANDURII pe CHITU de la NAVODARI si TUDOR n-a acordat 11 METRI in tur, ce sa mai discutam,la cate OCAZII a avut cei de la NAVODARI prin CHITU, cel putin DOUA GOLURI MARCA, STATI LINISTITI, SIBIUL se intoarce INAPOI IN LIGA A 2 - A, ei n-au nici o treaba cu fotbalul
can-can
radu.de.la.faru
Comentarii: 6
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:13 | CITEAZA
#112
bravoo sibiu, NORMAL au intrat in liga 1 "cinstit", lau luat prin intermediu unei alte echipe facuta din plastic PANDURII pe CHITU de la NAVODARI si TUDOR n-a acordat 11 METRI in tur, ce sa mai discutam,la cate OCAZII a avut cei de la NAVODARI prin CHITU, cel putin DOUA GOLURI MARCA, STATI LINISTITI, SIBIUL se intoarce INAPOI IN LIGA A 2 - A, ei n-au nici o treaba cu fotbalul
us_mail2
Comentarii: 27
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:11 | CITEAZA
#111
postat de imperator pe 06.07.2011 20:08
vezi ca a dat gol Tucudean , jucatorul care il criticai.
Ba ? Pe bune chiar am o sensibilate pentru Ploiesti, Constanta si Oradea nu conteaza ordinea . Pe bune . Mi se rupe sufletul pentru oradeni ii cunosc am trai la ei sunt cei mai frumosi ardeleni mai frumosi ca ai mei .
bestboys
Comentarii: 1
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:10 | CITEAZA
#110
Bn ma avem si noi in oras echipa in liga 1.BRAVO VOINTA
imperator
Comentarii: 22
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:08 | CITEAZA
#109
postat de us_mail2 pe 06.07.2011 20:05
NICI BUCURESTENII NU-I SUPORT MA MAI ALES FLOTANTII SI AIA VENITI DIN PECENEGIA ! DOAR CENTRUL CAPITALEI ...ALEEE ALEEE DINAMO VICTORIE ! RESPECT SIBIU ! BRAVO MAAAAAA CHIAR MA BUCUR PENTRU VOI MAA ! PE BUNE NU GLUMESC.
vezi ca a dat gol Tucudean , jucatorul care il criticai.
ciprian73
Comentarii: 3
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:07 | CITEAZA
#108
Bravo Sibiu,bine ati revenit in Liga 1,aici este locul vostru!!!
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:07 | CITEAZA
#107
postat de imperator pe 06.07.2011 19:59
Moflea nu suporta ardelenii , moldovenii , oltenii , banatenii , nu suporta pe nimeni..:)
pai asta nu suporta nuci bucuresteni ... zice ca sunt "tzarrani" veniti in bucuresti prin 70 :)) . Mofleo ne plecam in fata ta in calitate de unic orasan al romaniei numa "TACI" ca ma superi
gazistul
Comentarii: 15
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:06 | CITEAZA
#106
GAZIANTEPSPOR - U CLUJ STEAUA BUCURESTI - FC KRASNODAR DINAMO - U.A.E si alte meciuri sunt live www.Gazistul.tk
heckey86
Comentarii: 1
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:05 | CITEAZA
#105
Bravo Sibiu. Chiar meritati o echipa in liga 1. Un oras minunat si oameni la fel. Forzza Politehnica Timisoara
us_mail2
Comentarii: 27
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:05 | CITEAZA
#104
postat de imperator pe 06.07.2011 19:59
Moflea nu suporta ardelenii , moldovenii , oltenii , banatenii , nu suporta pe nimeni..:)
NICI BUCURESTENII NU-I SUPORT MA MAI ALES FLOTANTII SI AIA VENITI DIN PECENEGIA ! DOAR CENTRUL CAPITALEI ...ALEEE ALEEE DINAMO VICTORIE ! RESPECT SIBIU ! BRAVO MAAAAAA CHIAR MA BUCUR PENTRU VOI MAA ! PE BUNE NU GLUMESC.
badeadorian
Comentarii: 4
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:01 | CITEAZA
#103
Daca nu investeste masiv in jucatori de calitate Sibiul nu face baremul in liga 1 . Oricum , multa bafta !! orasul merita o echipa in prima liga .
imperator
Comentarii: 22
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:00 | CITEAZA
#102
postat de rapidunicaiubire pe 06.07.2011 19:56
ce deghizat ma ? respect sibiul fiindca acolo sunt foarte multi fanii ai Rapidului si o sa fie o deplasare frumoasa ! Hai Rapid alee .
Si e si singurul oras european din romania.
rapidunicaiubire
Comentarii: 3
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 20:00 | CITEAZA
#101
postat de us_mail2 pe 06.07.2011 19:58
ZI MA OAGARE MAI S..UGI BATUL ALAORA DIN CAPITALA ! CIT MAI STAI SCLAV? PINA CIND SA NE MAI POISHAM PE VOI TZZARANII ? PINA CIND SA VA IAU IN PWWLA OGOARELE ? PINA CIND SA VA IAU IN PUUUULA VASUTASUL TRAZNEA 1940 ? MAINE , POIMIINE O SA VENITI CU IDEEA CA BUCURESTENII AU OMORIT ROMANII LA IP !
vezi ca te conduc arabi ! =))))))
ligax
Comentarii: 21
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:59 | CITEAZA
#100
Felicitari Sibiu!
imperator
Comentarii: 22
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:59 | CITEAZA
#99
postat de wollt_rider.. pe 06.07.2011 19:52
iaras faci scandal mofleo ?? ma lasi sa ma bucur ??
Moflea nu suporta ardelenii , moldovenii , oltenii , banatenii , nu suporta pe nimeni..:)
cfr_atlanta
Comentarii: 4
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:58 | CITEAZA
#98
Bravo Sibiu!
us_mail2
Comentarii: 27
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:58 | CITEAZA
#97
postat de dejeanul pe 06.07.2011 19:54
nu trebe sa fii ungur sa nu iti placa sudistii.
ZI MA OAGARE MAI S..UGI BATUL ALAORA DIN CAPITALA ! CIT MAI STAI SCLAV? PINA CIND SA NE MAI POISHAM PE VOI TZZARANII ? PINA CIND SA VA IAU IN PWWLA OGOARELE ? PINA CIND SA VA IAU IN PUUUULA VASUTASUL TRAZNEA 1940 ? MAINE , POIMIINE O SA VENITI CU IDEEA CA BUCURESTENII AU OMORIT ROMANII LA IP !
dejeanul
Comentarii: 14
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:57 | CITEAZA
#96
postat de us_mail2 pe 06.07.2011 19:54
ALT DEGHIZAT ? HAI CA AM PLECAT M-AM SATURAT CITI DEGHIZATI IUBITORI AI ECHIPELOR DIN CAPITALA !!
dute ca ti- sa terminat aurolacu.
rapidunicaiubire
Comentarii: 3
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:56 | CITEAZA
#95
postat de us_mail2 pe 06.07.2011 19:54
ALT DEGHIZAT ? HAI CA AM PLECAT M-AM SATURAT CITI DEGHIZATI IUBITORI AI ECHIPELOR DIN CAPITALA !!
ce deghizat ma ? respect sibiul fiindca acolo sunt foarte multi fanii ai Rapidului si o sa fie o deplasare frumoasa ! Hai Rapid alee .
us_mail2
Comentarii: 27
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:54 | CITEAZA
#94
postat de rapidunicaiubire pe 06.07.2011 19:52
Bravo Sibiu ! mult succes in liga 1 .
ALT DEGHIZAT ? HAI CA AM PLECAT M-AM SATURAT CITI DEGHIZATI IUBITORI AI ECHIPELOR DIN CAPITALA !!
dejeanul
Comentarii: 14
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:54 | CITEAZA
#93
postat de us_mail2 pe 06.07.2011 19:51
ZI BA UNGURE UDMR-IST TRANSILVANIA E A VOASTRA A UDMR-ULUI SI A LUI PASZKANI..RAUTACIOS MIC CE ESTI...
nu trebe sa fii ungur sa nu iti placa sudistii.
us_mail2
Comentarii: 27
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:53 | CITEAZA
#92
postat de dejeanul pe 06.07.2011 19:50
NUMA DACA VINE SI MATA
BA NU CONFUNDA TOATE MAMELE CU CWWRVELE OAGARILOR UDMR-ISTI ! DEOCAMDATA IN URMATORII 50 DE ANI NE SUJETI PWWLA BINE DE TOT APOI VA ARUNCAM CA PE O MASEA STRICATA !
wollt_rider..
Comentarii: 37
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:52 | CITEAZA
#91
postat de us_mail2 pe 06.07.2011 19:51
ZI BA UNGURE UDMR-IST TRANSILVANIA E A VOASTRA A UDMR-ULUI SI A LUI PASZKANI..RAUTACIOS MIC CE ESTI...
iaras faci scandal mofleo ?? ma lasi sa ma bucur ??
rapidunicaiubire
Comentarii: 3
Trimite mesaj
Profil
06.07.2011, 19:52 | CITEAZA
#90
Bravo Sibiu ! mult succes in liga 1 .

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...