Săgeata şi-a luat doi campioni! » Ochiroşii şi Mişelăricu, la Năvodari

de fbogdan1988 | Marti, 9 Aug 2011, 16:55 | 0 comentarii

Săgeata Năvodari nu reunţă la ideea de a promova în Liga 1 şi continuă să îşi întărească lotul cu jucători care să nu mai rateze obiectivul şi în acest sezon.

Astfel, clubul din Năvodari a reuşit să atragă doi jucători de la campioana Oţelul Galaţi. Cel mai sonor nume este Răzvan Ochiroşii, mijlocaş care a mai trecut în cariera lui şi pe la Steaua.

Ochiroşii nu mai face parte din planurile lui Dorinel Munteanu după ce a prins foarte rar echipa în sezonul precedent. A avut mai multe oferte din străinătate, însă cum toate au picat, mijlocaşul a trebuit să se mulţumească cu un transfer la Năvodari.

Un alt jucător de perspectivă care a ajuns la Săgeata este fundaşul Constantin Mişelăricu. Dorit de toate formaţiile din Dobrogea (Viitorul, Callatis, Delta Tulcea), tînărul jucător a ajuns în cele din urmă la Năvodari unde va evolua sub formă de împrumut timp de un sezon.

Alte transferuri perfectate de Săgeata Năvodari în această vară mai sunt: Dorel Zaharia (atacant - FCM Tîrgu Mureş), Andrei Vaştag (mijlocaş - LPS Banatul), Ninel Corcoveanu (mijlocaş - Otopeni),  Emil Nanu (atacant - Delta Tulcea), Nicu Creţu (mijlocaş - Delta) şi Liviu Mihai (mijlocaş - Petrolul). De asemnea, în lotul lui Gache a revenit şi atacantul Sorin Chiţu, care a fugit de la echipă înaintea barajului cu Voinţa Sibiu.

Autor: Bogdan Fechită

Tag-uri: săgeata, ochiroşii, mişelăricu, năvodari,

» Mai multe articole din categoria Seria I

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...