Pe viscol, Bistriţa a plecat în Antalya! Niculescu: "Orice pentru promovare"

de ukrainianrazvan | Joi, 2 Feb 2012, 13:30 | 1 comentarii

Fostul portar al celor de la Sportul Studenţesc, Vladimir Niculescu, a vorbit despre noua sa echipă şi despre revenirea acesteia pe prima scenă

În această după-amiază, Gloria Bistriţa a plecat spre Antalya. Ardelenii nu au fost speriaţi de condiţiile meteorologice, deşi Dinamo şi-a amînat întoarcerea în România tocmai din această cauză.

"Sunt ceva probleme cu zborurile, dar cred că vom ajunge cu bine. Noi mergem direct în Antalya, fără escală", a declarat Vladimir Niculescu, recent ajuns la Gloria după perioada petrecută la Sportul Studenţesc.

Goalkeeperul a vorbit despre noua sa echipă: "Mă bucur că am ajuns la Bistriţa. Este o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi. Îmi place profesionalismul celor de aici, dar şi bunăvoinţa cu care am fost primit. Am şi concurenţă, dar voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a mă impune".

"Obiectivul nostru este clar, promovarea. Suntem pe primul loc, avem o serie valoroasă, dar cred că o vom cîştiga. Am auzit şi ce se întîmplă la Sportul, îmi pare rău pentru ei", a conchis portarul.

Gloria Bistriţa se va pregăti, ca în fiecare an, la Hotelul Adorra, un resort de 5 stele plasat pe malul mării. Liderul seriei B2 se va întoarce în România pe 15 februarie.

Autor: Răzvan Luţac

Tag-uri: vladimir niculescu, ligab.ro, gloria bistrita,

» Mai multe articole din categoria Seria a II-a

COMENTARII (1)

ADAUGA UN COMENTARIU
dolophan
Comentarii: 1
Trimite mesaj
Profil
02.02.2012, 14:23 | CITEAZA
#1
http://www.facebook.com/pages/ Cute-Kittens/288658571189169?s k=info

Adauga comentariu:


Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou

ARTICOLELE CELE MAI ...