Liga a IV-a Botoşani: Arbitru lovit în cap cu o castană

Campionatul judeţean de fotbal din Botoşani continuă să ofere surprize neplăcute. După ce în urmă cu o etapă, la partida dintre Rapid Ungureni - Prosport Vf. Câmpului, oaspeţii au fost agresaţi de temuţii fraţii Palalae, meciurile din weekend-ul abia încheiat au furnizat o nouă situaţie ce nu face cinste sportului rege.

LIGA IV Brăila: FC Tufeşti se menţine pe prima poziţie a clasamentului

FC Tufeşti a făcut spectacol în deplasarea de la Viitorul Galbenu (scor 10-0), şi se menţine pe prima treaptă a clasamentului Ligii a IV-a.

Rezultatele înregistrate în Liga a IV-a Cluj

Formaţia Vulturii Vultureni rămâne pe prima poziţie a clasamentului cu 16 puncte.

Liga a VI-a Giurgiu: Meci cu trei eliminări, CS Nova Force – Avântul Floreşti 1-0

Etapa a opta din cadrul Ligii a patra s-a scurs sub influenţa derby-ului disputat între CS Nova Force şi Avântul Floreşti, în care s-a decis oarecum cine poate avea pretenţii la promovare, prin jocul prestat, prin atitudinea jucătorilor dar mai ales prin organizarea clubului.

Liga a IV-a Arad: Oaspeţii au obţinut şase victorii! Rezultate şi clasament după etapa X

Etapă de coşmar pentru Şiria şi Sînleani, care au încasat goluri ca-n curtea şcolii! Semlac (la UTA II) şi Satu Nou (la Şofronea), învingătoare suprinzătoare în deplasare.

Scandalul de la Ineu - Între "legea pumnului" şi respectarea Regulamentului!

Etapa a 9-a a Ligii a IV-a din Arad a fost "zguduită" de scandalul care a izbucnit spre finalul meciului dintre CS Ineu şi Aqua Vesst Şofronea.

Liga a IV-a Arad: Liderul dă semne de oboseală? Rezultate şi clasament după etapa 9

Şoimii Pâncota, liderul detaşat în Arad, egalează cu şase minute înainte de final, obţinând o remiză ruşinoasă pe terenul "lanternei roşii"!

Liga IV Brăila: FC Tufeşti, noul lider al clasamentului

FC Tufeşti, Fortino Ianca şi Victoria Traian au maximum de puncte, fiind despărţite doar de golaveraj!

Rezultatele înregistrate în Liga a IV-a Cluj

Deşi a obţinut doar un egal pe teren propriu cu Unirea Jucu, formaţia Vulturii Vultureni rămâne pe prima poziţie a clasamentului cu 13 puncte.

Meci cu scandal în campionatul judeţean Botoşani: Fraţii Palalae lovesc din nou

O partidă banală din campionatul judeţean de fotbal Botoşani s-a transformat într-un meci de box. Terenul celor de la Rapid Ungureni a fost ringul, iar principalii protagonişti au fost fraţii Palalae, jucători cunoscuţi pe plan local pentru modul nesportiv prin care îşi întâmpină adversarii.

Liga a IV-a - Arad: Şoimii Pîncota îşi consolidează poziţia de lider

Liderul spulberă nou-promovata Banatul, în nocturna de miercuri, şi îşi măreşte avansul la 4 puncte.

CSM continuă parcursul perfect în Divizia D Timiş

Lugoj a dat recital la Peciu Nou, unde s-a impus cu 6-0 şi a rămas astfel pe primul loc, Chişoda s-a impus greu în deplasarea de la Nerău, 5-2, în timp ce CFR a câştigat spectaculoasa partidă cu Gottlobul, 5-2. 37 de goluri s-au marcat în intermediara Diviziei D de astăzi, etapă în care oaspeţii au reuşit patru victorii şi două remize.

Portul, învinsă pe teren propiu! Rezultate şi clasament din Liga IV Constanţa

În Liga a IV-a la fotbal, o singură formaţie mai are punctaj maxim după şase etape, CS Agigea. Liderul Seriei Est s-a distanţat la trei puncte de Portul Constanţa, care a fost învinsă, pe teren propriu, de CSO Ovidiu.

Preşedintele şi vicepreşedintele AJF Dolj, suspendaţi doi ani!

Nicu Neagoe, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Dolj, precum şi vicepreşedintele Sorin Pătraşcu au fost suspendaţi timp de doi ani din desfăşurarea oricărei activităţi legate de fotbal de către Comisia de Disciplină a FRF.

Schimbare de lider în Liga a IV-a Cluj

Formaţia Vuturii Vultureni este lider în clasamentul Ligii a IV-a, Cluj.

Liga IV Brăila: Fortino Ianca e noul lider al clasamentului

Sâmbătă, s-au desfăşurat meciurile etapei a V-a din Liga a IV-a brăileană. Fortino Ianca a învins la Făurei, scor 2-1, şi a trecut pe prima poziţie în clasament! La egalitate de puncte cu formaţia din Ianca se mai află: Victoria Traian, FC Tufeşti, Sportul Chiscani şi Voinţa Vişani.

Rapid Dumeşti a învins cu greu la Ruginoasa! Rezultate şi clasament din Liga IV Iaşi

Ieri, s-au disputat meciurile din cadrul etapei a VII-a, din Liga a IV-a de fotbal. Liderul Rapid Dumeşti a învins greu la Unirea Ruginoasa, cu scorul de 2-1, şi rămîne cu maxim de puncte după 7 runde.

Vezi care sunt cele mai amuzante nume de echipe din România!

Necunoscute din punct de vedere al performanţelor fotbalistice, majoritatea echipelor din ligile inferioare încearcă să devină celebre măcar datorită denumirilor extravagante.

Lugojul, maximum de puncte în „D”-ul timişean

În mare măsură, rezultatele din etapa a VI-a a Ligii 4 la fotbal au fost normnale. Lugojul, Chişoda şi CFR Timişoara s-au impus la 0, iar Gottlob şi Dumbrăviţa au obţinut victorii logice. Gătaia continuă seria neagră, niciun punct pentru Progresul, în timp ce Nerău şi Auto au obţinut două victorii nescontate „afară”. În fine, Bobda şi Dudeştii Vechi au terminat la egalitate un meci ce s-a soldat cu demisia antrenorului gazdelor, Nicu Butnăraşu.

Un internaţional african joacă în... Liga IV!

Kelvin Onosiughe, jucător care a debutat în 2010 în echipa naţională a Guineei Ecuatoriale, joacă în liga a patra din Maramureş.

 
Pastreaza-ma logat! Recupereaza parola Cont nou